Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowy deser do kawy w 30 minut. Zapraszam na film.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 410
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 86
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 163
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 120
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 410
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 86
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 163
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 120
Składniki
Owoce umyć, brzoskwinie pokroić drobno, skropić cytryną, dodać mąkę ziemniaczaną, wszystko to wymieszać . Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Ze składników na kruszonkę zrobić kruszonkę, posypać owoce . Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 160 stopni i pieczemy około 40 minut. Pamiętaj każdy piekarnik inaczej piecze. Pieczemy na środkowej półce. Jeśli lubisz słodkie desery to dopraw cukrem. Zapraszam do mojej ksiązki kulinarnej na smakerze oraz na filmy na mój kanł na You Tube Mangiare u Ewki