Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała na ciepłe dni!!!!!!!!!!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11315
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4946
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1145
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9865
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1463
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11315
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4946
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1145
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9865
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1463
Składniki
Wsypać galaretki do dwóch odzielnych misek . jedną zalać 450ml. wody i mieszać.Kiedy już będzie rozpuszczona to wlać do dwóch miseczek i odczekać a wystygnie , w tym czasie ubić bitą śmietanę i włożyć do lodówki. Do drugiej galaretki (tj.zielona) wlać następne 450ml.i mieszać aż się rozpuści potem wlać do tych dwóch miseczek ze stężniałymi galaretkami.Kiedy już ta górna galaretka stężnieje Dać na nie bitą śmietanę i posypać capuchinem. Jaśli na opakowaniu Galaretki będzie napisane że dodaje się 500ml. wody a bedziesz to robić w porze letniej to daj 450ml. bo przy 500ml. nie stęrznieje. Smacznego!!!!