Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to dość szybkie i łatwe wykonaniu ciasto,dobre na każdą okazję.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5364
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 845
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5364
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 845
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Składniki
Ciastka dokładnie pokruszyć i połączyć z roztopionym masłem.(masło roztopić z dodatkiem cukru).Gotowa masą wyłożyć spód tortownicy.
Rozpuścić 2 takie same galaretki w 500ml wody,gdy ostygną należy je dokładnie połączyć z serkami mascarpone.Gy masa zacznie gęstnieć należy ja wlać do tortownicy i włożyć do lodówki na ok 20 minut.
Po 20 minutach na stężałej masie należy poukładać brzoskwinie i zalać je galaretką rozpuszczoną zgodnie z przepisem na opakowaniu(galaretka powinna być zimna i zaczynać tężeć).Wstawić ponownie do lodówki aż do stężenia galaretki.
Smacznego!