Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każda masa, którą wcześniej przekładałam wafle, nie odpowiadała mi. Najgorsza była z dodatkiem mleka w proszku. Robiłam kolejne próby aż wreszcie ją znalazłam. TA, ŻADNA INNA !!!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 983
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 368
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 584
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1088
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 983
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 368
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 584
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1088
Składniki
Miękkie masło miksujemy na "puch". Stopniowo, po łyżce dodajemy masę kajmakową. Na końcu, dodajemy po łyżce kwaśnej śmietany. Śmietanę oczywiście można pominąć, ale masa jest dla mnie za słodka, a śmietana poprawia jej smak. Wafle po przełożeniu masy owijamy folią lub papierem do pieczenia i przyciskamy deską. Odstawiamy na 3-4 godziny. Przed podaniem -kroimy.