Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny ciasto na stół wielkanocny.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2872
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154583
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 990
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 383
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2872
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154583
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 990
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 383
Składniki
Wykonanie: Do miski wbić jajka, dodać mleko, miód i powidła śliwkowe i wymieszać mikserem. W drugiej misce wymieszać suche składniki. Dodawać po jednej łyżce mieszanki suchej do mokrej miksując. Blachę o wymiarach 25x40 wyłożyć papierem do pieczenia, przelać ciasto. Wstawić od piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec przez 40-45 minut. Po upieczeniu ostudzić i posypać cukrem pudrem. SMACZNEGO.