Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "A la tiramisu"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 259
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 239
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 259
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 239
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Składniki
Ubij jajka z fruktozą . Dodaj serek oraz ubitą śmietanę kremówkę. Wymieszaj.
Na dnie pucharków ułóż biszkopty. Skrop je likierem kawowym, posyp cynamonem.
Nałóż warstwę kremu, potem znów nasączone biszkopty, krem, posyp cynamonem. Deser schłodź w lodówce.
Porcje 6 Przygot. 30 min Cena 1,90 zł Kalorie 247Źródło: Bella Relaks