Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Wodę z octem i cukrem gotujemy, aż zacznie tężeć. Białka ubijamy na sztywną pianę. Do białek powoli dodajemy syrop z wody, octu i cukru cały czas miksując. Do powstałej masy dodajemy kisiel i cukier waniliowy, dalej miksujemy. Masą przekładamy wafle i zostawiamy na kilkanaście minut aby masa stężała.