Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w wykonaniu nadziane budyniem.
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 557
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 88
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 557
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 88
Składniki
Jajka z margaryną i cukrem utrzeć dodać mąkę jeden budyń malinowy proszek do pieczenia i ocet.
ugotować drugi budyń w 0.5 litra mleka dodać cukier do smaku przestudzić
w foremki nakładać płaską łyżkę ciasta, potem budyń przykryć ciastem, do dwóch łyżek ciasta dodać łyżeczkę kakao i łyżeczką oleju (by ciemne kropki nam nie utonęły w jasnym cieście ), na babeczkach robić kropki z ciemnego ciasta ja robiłam szprycą do dekoracji z okrągłym otworem
piec w 180 stopniach około 20 minut ,z przepisu wychodzi 12 babeczek