Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w wykonaniu nadziane budyniem.
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Ser...
Odsłon: 1256
Stek kalafiorowy to prosty przepis na danie inspirowane kuchnią włoską, który...
Odsłon: 1428
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 714
Przepis na polewę jest bardzo prosty i łatwy , a polewa smaczna, łatwo się ni...
Odsłon: 146
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Ser...
Odsłon: 1256
Stek kalafiorowy to prosty przepis na danie inspirowane kuchnią włoską, który...
Odsłon: 1428
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 714
Przepis na polewę jest bardzo prosty i łatwy , a polewa smaczna, łatwo się ni...
Odsłon: 146
Składniki
Jajka z margaryną i cukrem utrzeć dodać mąkę jeden budyń malinowy proszek do pieczenia i ocet.
ugotować drugi budyń w 0.5 litra mleka dodać cukier do smaku przestudzić
w foremki nakładać płaską łyżkę ciasta, potem budyń przykryć ciastem, do dwóch łyżek ciasta dodać łyżeczkę kakao i łyżeczką oleju (by ciemne kropki nam nie utonęły w jasnym cieście ), na babeczkach robić kropki z ciemnego ciasta ja robiłam szprycą do dekoracji z okrągłym otworem
piec w 180 stopniach około 20 minut ,z przepisu wychodzi 12 babeczek