Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i bardzo dekoracyjne na każdą okazję.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 146
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3840
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 266
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 363
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 146
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3840
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 266
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 363
Składniki
Mąkę, cukier, wiórki kokosowe i proszek do pieczenia wymieszać i połączyć z jogurtem rozbełtanym z jajkiem.Dokładnie wymieszać.
Ciasto wlewamy do foremek na babeczki, wkładamy po kilka owoców /rozmrożonych/ i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180st.C. Pieczemy ok. 20-25 minut.
Z łyżki soku wiśniowego i cukru pudru robimy lukier i polewamy wystudzone babeczki. Na wierzch kładziemy wisienkę. SMACZNEGO!
Bardzo dobre są z malinami i jagodami. Z tej porcji ciasta wyszło mi 10 babeczek.