Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki z mąki kokosowej z dżemem porzeczkowym.
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 21
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3053
Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...
Odsłon: 2748
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3382
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 21
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3053
Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...
Odsłon: 2748
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3382
Składniki
Wsypać do miski mąkę kokosową i ziemniaczaną z proszkiem do pieczenia, nasiona chia i siemię. Dodać szklankę przegotowanej ostudzonej wody, wymieszać łyżką, dodać miód, jajko, wymieszać dokładnie do połączenia składników. Jeżeli ciasto jest za sypkie dodać wody aby było "plastyczne". Wyłożyć ciastem foremki silikonowe 10szt, zostawić w cieście zagłębienia i nałożyć w nie dżem porzeczkowy. Piec 20min w temperaturze 180 stopni C.