Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki z mąki kokosowej z dżemem porzeczkowym.
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 118
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2666
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 260
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2612
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 118
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2666
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 260
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2612
Składniki
Wsypać do miski mąkę kokosową i ziemniaczaną z proszkiem do pieczenia, nasiona chia i siemię. Dodać szklankę przegotowanej ostudzonej wody, wymieszać łyżką, dodać miód, jajko, wymieszać dokładnie do połączenia składników. Jeżeli ciasto jest za sypkie dodać wody aby było "plastyczne". Wyłożyć ciastem foremki silikonowe 10szt, zostawić w cieście zagłębienia i nałożyć w nie dżem porzeczkowy. Piec 20min w temperaturze 180 stopni C.