Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki z mąki kokosowej z dżemem porzeczkowym.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9501
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2998
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6564
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9501
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2998
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6564
Składniki
Wsypać do miski mąkę kokosową i ziemniaczaną z proszkiem do pieczenia, nasiona chia i siemię. Dodać szklankę przegotowanej ostudzonej wody, wymieszać łyżką, dodać miód, jajko, wymieszać dokładnie do połączenia składników. Jeżeli ciasto jest za sypkie dodać wody aby było "plastyczne". Wyłożyć ciastem foremki silikonowe 10szt, zostawić w cieście zagłębienia i nałożyć w nie dżem porzeczkowy. Piec 20min w temperaturze 180 stopni C.