Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na kurki już powoli się kończy. Proponujemy kolejne danie z kurkami w r...
Odsłon: 21
Papryka pieczona do słoików jest najlepszym, co można zrobić na zimę z papryk...
Odsłon: 22
Chciałam użyć galaretki bez żelatyny, ale nie udało mi się takiej kupić, więc...
Odsłon: 26
Sezon na kurki już powoli się kończy. Proponujemy kolejne danie z kurkami w r...
Odsłon: 21
Papryka pieczona do słoików jest najlepszym, co można zrobić na zimę z papryk...
Odsłon: 22
Chciałam użyć galaretki bez żelatyny, ale nie udało mi się takiej kupić, więc...
Odsłon: 26
Składniki
Cukier utrzec z żółtkami, dodac mąkę, roztopioną margarynę, budynie i proszek do pieczenia. Na koniec dodac ubitą pianę z białek. Delikatnie wymieszac. Wylac do wysmarowanej formy. piec30-40 minut. Po wystygnięciu można posypac cukrem pudrem lub polac czekoladą.