Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, bardzo łatwa w przygotowaniu, orzeźwiająca, na Wielkanoc i nie tylko :-)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 928
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 928
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Składniki
Margarynę, cukier i żółtka utrzeć na puszystą masę. Dodać skórkę startą z dwóch z cytryn i sok z jednej cytryny. Sok z drugiej można dodać do polewy. Wsypać mąkę z proszkiem, wymieszać, a na koniec dodać ubitą pianę z białek. Piec ok. 40-45 min. w temp. 200 stopni
Smacznego :-)