Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, bardzo łatwa w przygotowaniu, orzeźwiająca, na Wielkanoc i nie tylko :-)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2705
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2705
Składniki
Margarynę, cukier i żółtka utrzeć na puszystą masę. Dodać skórkę startą z dwóch z cytryn i sok z jednej cytryny. Sok z drugiej można dodać do polewy. Wsypać mąkę z proszkiem, wymieszać, a na koniec dodać ubitą pianę z białek. Piec ok. 40-45 min. w temp. 200 stopni
Smacznego :-)