Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, bardzo łatwa w przygotowaniu, orzeźwiająca, na Wielkanoc i nie tylko :-)
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Margarynę, cukier i żółtka utrzeć na puszystą masę. Dodać skórkę startą z dwóch z cytryn i sok z jednej cytryny. Sok z drugiej można dodać do polewy. Wsypać mąkę z proszkiem, wymieszać, a na koniec dodać ubitą pianę z białek. Piec ok. 40-45 min. w temp. 200 stopni
Smacznego :-)