Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ZAWSZE SIĘ UDAJE ,PROSTA W WYKONANIU I WYGLĄDA TAK JAK WIDZICIE .
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 753
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1024
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2052
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 753
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1024
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2052
Składniki
Masło utrzeć z cukrem ,pomału dodawać po całym jajku , dodać cukier waniliowy ,olejek dosypywać po trochu mąkę z proszkiem ,następnie dodać jogurt naturalny Ciasto powinną mieć dość gęstą konsystencję .Ciasto podzielić na 4 części (mogą być nierówne ).Do jednej części dodać suchy mak ,wymieszać i dolać 2 łyżki mleka skondensowanego .Następnie do drugiego ciasta dodać kakao i 2 lyżki mleka skondensowanego ,wymieszać .Następnie do trzeciej części ciasta dodać kisiel ,też wymieszać i dodać 2 łyżki mleka .Ostatnia biała częśc mleka nie potrzebuje .Dowolnie wylać warstwami na foremkę ,wstawić do nagrzanego piekarnika i piec w temperatueze 180 stopni około 50 minut