Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzięki użyciu majonezu jako tłuszczu jest mięciutka i puszysta i wilgotna. Wszyscy próbują z zaciekawieniem.
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52041
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 129
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52041
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 129
Składniki
Ubij 4 białka ze szczyptą soli, dodaj cukier i żółtka, skórkę z cytryny, majonez, połącz. Przesyp pzez sitko mąki, proszek do pieczenia i kakao, połącz na gładką masę. Wylej do formy nasmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą. Piecz 40 minut w 180 stopniach.