Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kakaowa babka, która wychodzi bardzo wilgotna.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Margarynę zagotować z cukrem i mlekiem. Zostawić do przestygnięcia. Dodać resztę składników i wymieszać mikserem lub metalową różdżką. Formę posmarować masłem i posypać bułką tartą. Piec około godzinę w 180 stopniach, do suchego patyczka. Pyszna zarówno z polewą, jak i bez. Uwielbiana przez wszystkie dzieci.