Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kakaowa babka, która wychodzi bardzo wilgotna.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 531
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16796
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 528
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 531
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16796
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 528
Składniki
Margarynę zagotować z cukrem i mlekiem. Zostawić do przestygnięcia. Dodać resztę składników i wymieszać mikserem lub metalową różdżką. Formę posmarować masłem i posypać bułką tartą. Piec około godzinę w 180 stopniach, do suchego patyczka. Pyszna zarówno z polewą, jak i bez. Uwielbiana przez wszystkie dzieci.