Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno wilgotne ciasto z dodatkiem borówek. Polecam!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
Jaja zmiksować z cukrem na puszystą masę. Następnie przelać stopione i ostudzone masło oraz mleko, połączyć. Potem przesypać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, wymieszać.
Na końcu dodać dokładnie umyte i osuszone jagody, wymieszać. Ciasto przelać do wysmarowanej tłuszczem keksówki.
Piec w nagrzanym do temp. 180 stopni przez ok. 60-70 min. Smacznego!