Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękka i puszysta babka idealna do kawy nie tylko na święta
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 693
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 36
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 63
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 246
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 397
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 693
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 36
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 63
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 246
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 397
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym dodaj przestudzone masło i śmietanę.Na koniec mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia.Prostokątną foremkę na babkę o wymiarach18x30 wysmaruj masłem i posyp bułka tarta wylej ciasto i piec około 45 minut w temperaturze 180st.Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.