Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi bananowe ciasto to zapraszam do zrobienia.
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 75
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 525
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 1048
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 65
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 22
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 75
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 525
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 1048
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 65
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 22
Składniki
CIASTO: Jajka wbijamy do miski i dokładnie ubijamy z cukrem. Stopniowo wsypujemy mąkę wymieszana z proszkiem do pieczenia. W trakcie ubijania dodajemy olej. Gdy ciasto będzie jednolite, wylewamy je na blachę i pieczemy około 35 minut w 180 st. Po upieczeniu studzimy i przekrajamy na pół.
KREM: Galaretkę rozpuszczamy w 1 szklance gorącej wody. Gdy zacznie tężeć, miksujemy z jogurtem i pokrojonymi bananami.
Biszkopt przekładamy kremem.