Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto na bazie zdrowych i pożywnych produktów.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Banany kroimy na mniejsze kawałki, dodajemy masło orzechowe i miksujemy na gładką masę. Potem dodajemy mąki, proszek do pieczenia i miksujemy dodając stopniowo mleko (możecie dodać odrobinę słodzika dla słodszej wersji)
Powstałą masę przelewamy do tortownicy (22 cm) wyłożonej papierem, wyrównujemy i na wierzch układamy malinki. Pieczemy 40 min 180 stopni.