Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Barszcz na rybnym wywarze z ziołami"
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28438
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28438
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Składniki
Pietruszkę, cebulę i czosnek obierz. Zalej litrem wody. Dodaj koperek, natkę i przyprawy, gotuj 10 min. Dodaj pokrojonego karpia, gotuj 20 min. Karpia wyjmij, wywar przecedź.
Wrzuć pokrojone buraki, gotuj 30 min. Przypraw octem, solą, cukrem i pieprzem. Posyp majerankiem. Podawaj z uszkami.
Przepis przysłała Anna Góralska z Jabłonowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie