Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Barszczyk z uszkami"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 72
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 72
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Składniki
Z warzyw i przypraw ugotuj wywar. Dodaj star- te buraki i posiekany czosnek. Gotuj pół godziny. Przecedź, dopraw, dodaj koncentrat.
Z mąki, soli i wody zagnieć pierogowe ciasto. Pokrojoną cebulę zeszklij na oleju. Dołóż do posiekanych grzybów z natką, wbij jajko, wymieszaj i przypraw.
Z rozwałkowanego ciasta wytnij małe kwadraciki. Na każdym ułóż grzybowy farsz i uformuj uszka. Gotuj je 3 minuty w osolonym wrzątku. Podawaj w barszczu.Źródło: Kurier TV