Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,zdrowe i łatwe do przygotowania.Robiła je moja 10 letnia córeczka,nawet dla tych dbających o linię
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8655
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 602
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8655
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 602
Składniki
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać.Przełożyć do małej formy wyłożonej papierem
Piec około 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 st.C
Po ostygnięciu pokroić na podłużne batoniki.