Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28441
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28441
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Składniki
Sposób przygotowania
Kapustę oczyść, poszatkuj. Cebulę i marchewki obierz, pokrój. Jabłko oczyść z pestek i razem ze skórką zetrzyj na tarce o dużych otworkach.
Rozgrzej masło. Zeszklij na nim cebulę. Dołóż kapustę, marchewkę i jabłko. Podlej wodą, duś 20 minut.
Koperek opłucz, posiekaj. Dodaj do kapusty pod koniec gotowania. Bigosik przypraw do smaku cukrem, vegetą, solą oraz pieprzem.Źródło: Tina