Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 39
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 61
Przepis dnia
Chcesz zaskoczyć rodzinkę przy najbliższym obiedzie...Nie masz ochoty znowu j...
Odsłon: 20954
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 39
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 61
Przepis dnia
Chcesz zaskoczyć rodzinkę przy najbliższym obiedzie...Nie masz ochoty znowu j...
Odsłon: 20954
Składniki
Sposób przygotowania
Kapustę oczyść, poszatkuj. Cebulę i marchewki obierz, pokrój. Jabłko oczyść z pestek i razem ze skórką zetrzyj na tarce o dużych otworkach.
Rozgrzej masło. Zeszklij na nim cebulę. Dołóż kapustę, marchewkę i jabłko. Podlej wodą, duś 20 minut.
Koperek opłucz, posiekaj. Dodaj do kapusty pod koniec gotowania. Bigosik przypraw do smaku cukrem, vegetą, solą oraz pieprzem.Źródło: Tina