Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciacho:) Cieszy oko i podniebienie:)
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 215
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4882
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4795
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44788
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 410
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 215
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4882
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4795
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44788
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 410
Składniki
z mąki, cukru i jajek upiec biszkopt. Gdy wystygnie przekroić go wzdłuż na dwie części. Nasączyć
krem przyrządzić według przepisu na opakowaniu
galaretkę wiśniową przyrządzić w 3 szklankach wody
galaretkę brzoskwiniową przyrządzić w 3 szklankach wody
na jedna część ciasta rozprowadzić połowę kremu i ułożyć maliny.
tężejącą galaretkę wiśniową wymieszać z mleczkiem skondensowanym i wyłozyć na maliny.
przykryć drugą częścią ciasta.
wyłożyć drugą część kremu, ułozyć malinki i zalać tężejącą galaretką brzoskwiniową.
Ciasto włozyć do lodówki i schłodzić około godziny by galaretki stężały.
SMACZNEGO:)