Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciacho:) Cieszy oko i podniebienie:)
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 878
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 127
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3742
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 165
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 878
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 127
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3742
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 165
Składniki
z mąki, cukru i jajek upiec biszkopt. Gdy wystygnie przekroić go wzdłuż na dwie części. Nasączyć
krem przyrządzić według przepisu na opakowaniu
galaretkę wiśniową przyrządzić w 3 szklankach wody
galaretkę brzoskwiniową przyrządzić w 3 szklankach wody
na jedna część ciasta rozprowadzić połowę kremu i ułożyć maliny.
tężejącą galaretkę wiśniową wymieszać z mleczkiem skondensowanym i wyłozyć na maliny.
przykryć drugą częścią ciasta.
wyłożyć drugą część kremu, ułozyć malinki i zalać tężejącą galaretką brzoskwiniową.
Ciasto włozyć do lodówki i schłodzić około godziny by galaretki stężały.
SMACZNEGO:)