Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne biszkoptowe muffinki idealne będą na piknik. Oprószone cukrem pudrem smakują najlepiej. Porzeczki przełamują słodki smak biszkoptu.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6128
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1031
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 459
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6128
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1031
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 459
Składniki
1. Białka ubijamy na sztywno.Wsypujemy cukier i jeszcze chwilkę ubijamy. 2. Następnie dodajemy żółtka i ponownie ubijamy. 3. Wsypujemy obie mąki i proszek do pieczenia, delikatnie mieszamy. 4. Formę do pieczenia muffinek wykładamy papilotkami i przelewamy po porcji ciasta. 5. Muffinki posypujemy porzeczkami. 6. Pieczemy przez około 20 minut w 170 stopniach. Ostudzone oprószamy cukrem pudrem i dekorujemy gałązkami czerwonej porzeczki. 7. Smacznego!