Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Blok czekoladowy"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13891
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1598
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15546
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6331
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13891
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1598
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15546
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6331
Składniki
Herbatniki i orzechy włoskie pokrusz na dość drobne kawałki.
W niedużym garnku zagotuj mleko i wymieszaj z cukrem, kakao oraz masłem. Poczekaj, aż wszystkie się dobrze rozpuszczą.
Zalej masą herbatniki z orzechami i rodzynkami.
Wyłóż ją na dno brytfanki pokrytej folią spożywczą i wstaw do lodówki na 2 godziny.
Pokrój blok na kawałki.
Czas: 40 min. 1 porcja = 150 kcal.Źródło: Kurier TV