Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Blok czekoladowy"
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 888
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22973
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15389
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 888
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22973
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15389
Składniki
Herbatniki i orzechy włoskie pokrusz na dość drobne kawałki.
W niedużym garnku zagotuj mleko i wymieszaj z cukrem, kakao oraz masłem. Poczekaj, aż wszystkie się dobrze rozpuszczą.
Zalej masą herbatniki z orzechami i rodzynkami.
Wyłóż ją na dno brytfanki pokrytej folią spożywczą i wstaw do lodówki na 2 godziny.
Pokrój blok na kawałki.
Czas: 40 min. 1 porcja = 150 kcal.Źródło: Kurier TV