Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek znanych i lubianych kolorowych kulek to doskonała propozycja dla dzieci. Tak przygotowany blok czekoladowy zaskoczy na pewno domowników. Ten deser przez to, że dosyć łatwo go przygotować jest interesującą propozycją dla wszystkich osób, które tęsknią zarówno za smakami dzieciństwa, jak i tymi, którzy lubią nadawać znanym i lubianym deserom nowe znaczenie.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 244
Polecam.
Odsłon: 298
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 244
Polecam.
Odsłon: 298
Składniki
Masło wraz z wodą rozpuszczamy. Czekoladę łamiemy na kawałki. Dodajemy do masła czekoladę i cukier. Rozpuszczamy. Studzimy. Do wystudzonej masy dodajemy mleko w proszku. Mieszamy. Herbatniki łamiemy na kawałki. Dodajemy do masy. Mieszamy. Masę przekładamy do formy keksowej wyłożonej folią aluminiową. Ozdabiamy wierzch kolorowymi kulkami. Chłodzimy cały dzień. Kroimy w pasy.
Zapraszam na mojego bloga !