Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie tego ciasta zajmie ci tylko 5 minut. Jest pyszne przełożone dżemem wiśniowym i polewą czekoladową. Miarką tego ciasta będą szklanki. Używasz tą samą szklankę do mierzenia składników. Zapraszam do obejrzenia filmu na moim kanale na You Tube.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 681
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 28
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 201
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 55
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 235
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 379
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 681
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 28
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 201
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 55
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 235
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 379
Składniki
Do miski przesiać mąkę dodać sodę , cukier i kakao, zamieszać łyżką.
Wlać mleko, olej i wbić jajka do naszej miski z suchymi składnikami. Wszystko to zmiksować mikserem do połączenia się składników. Wylewamy na blachę o rozmiarach 24 na 40 . Blaszkę posmarować margaryną i posypać mąką lub wyłożyć papierem do pieczenia. Pieczemy w nagrzanym piekarniku do 180 stopni funkcja góra, dół przez 45 minut. Pieczemy na środkowej półce. Uwaga pieczemy do suchego patyczka. Ciasto przekładamy ulubionym dżemem i polewamy polewą czekoladową , jeśli lubimy. Zapraszam na krótki film . Smacznego