Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 135
Polecam.
Odsłon: 771
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 135
Polecam.
Odsłon: 771
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Składniki
Masło miksujemy na puch, dodajemy cukier, mąkę, płatki i esencję waniliową. Mieszamy łyżką. Do masy dodajemy bakalie. Ciasto w całości wykładamy łyżką na dno formy, wyścielonej papierem do pieczenia. Dociskamy do dna. Pieczemy 35 minut w temp 160* C SMACZNEGO