Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, chrupiące i baaardzo słodkie :)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 88
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 88
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Składniki
Ciasto francuskie pokroić na kwadraty, na każdy kawałek położyć gruby plaster banana i łyżkę kremu orzechowo-czekoladowego, połączyć przeciwległe boki. Dobrze skleić. Ciasteczka piec w rozgrzanym do 200 stopni piekarniku przez ok. 15 min. Po 5 min zmniejszyć temperaturę. Gotowe ciasteczka posypać cukrem pudrem.