Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka owsiane, które przygotujecie w zaledwie kwadrans. Wystarczy wrzucić wszystkie składniki do miski, wymieszać i uformować małe placuszki. Po 15 minutach spędzonych w piekarniku ciasteczka będę gotowe. Sprawdzą się jako słodka przekąska dla dzieci i dorosłych. Gwarantujemy, że powrócicie do tego przepisu nie raz!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7782
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2934
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 577
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7782
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2934
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 577
Składniki
Do miski wsypujemy płatki owsiane, mąkę, sodę, erytrytol. Dodajemy miękkie masło i wbijamy jajka. Wszystko razem mieszamy do połączenia.
Dużą blachę wyścielamy papierem do pieczenia. Przy użyciu dwóch łyżek formujemy ciasteczka. Układamy je na blaszce z zachowaniem 2-3 cm odstępów.
Ciasteczka owsiane pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopi przez około 15-20 minut.