Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe do zrobienia ciastka z razowej mąki, z dodatkiem orzechów włoskich
Lekkie, orzeźwiające, smaczne i zdrowe :) Przepis z ugotuj.to, dodałam swoj...
Odsłon: 24846
Szukasz przepisu na szybką i dietetyczną surówkę? Wypróbuj naszą propozycję n...
Odsłon: 8469
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 384
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 292
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 531
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3468
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 384
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 292
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 531
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3468
Składniki
Masło utrzeć z cukrem, dodać jajko i miksować do połączenia składników.
Do masy wsypać wszystkie suche składniki, dokładnie wymieszać mikserem.
Dużą blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Z masy formować niewielkie kulki, układać na blasze, spłaszczyć widelcem.
Ciastka piec przez 15 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Studzić na kartce.
Przepisy Desery
Desery
Biszkopt z 4 jaj
Desery
Domowa chałwa
Desery
Ciasto Ferrero Rocher
Desery
Truskawki z bitą śmietaną
Biszkopt z 4 jaj
Przepis na klasyczny, jasny biszkopt z 4 jaj.
Odsłon: 127
Domowa chałwa
Domowa chałwa to jeden z najsmaczniejszych deserów wywodzących się z Iranu i...
Odsłon: 2389