Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne ciasteczka z czekolady i płatków. Są bardzo proste w wykonaniu, a smak zależy od rodzaju płatków jakich użyjemy.
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 602
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 268
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 602
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 268
Składniki
Czekoladę roztapiamy w kąpieli wodnej.
Do roztopionej czekolady dodajemy płatki.
I rozgniatamy je za pomocą łyżki.
Czekoladowa masę wykładamy na formę do muffin wyłożoną papierem do pieczenia(jeżeli użyjecie płatków kukurydzianych to nie musicie ich zgniatać tylko wymieszać i już gotowe).
Ciasteczka odkładamy do zastygnięcia.
Smacznego !!!