Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne , aromatyczne , świąteczne ciasteczka z czerwonym winem idealne na święta jak również świetnie smakują w okresie przedświątecznym . Bardzo szybkie w wykonaniu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8180
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 420
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8180
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 420
Składniki
Do miski wlej olej , wino i wsyp cukier. Wszystko dokładnie wymieszaj, następnie dodaj przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Mieszaj do całkowitego połączenia składników. Dłonie lekko natłuść olejem odrywaj po kawałku ciasta ,formując kulki , układaj na papierze do pieczenia, lekko spłaszcz i posyp cukrem. Wstaw do nagrzanego piekarnika do 180 st. Piecz około 15-18 minut .