Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są proste smaczne szybko się robi i znikają w zawrotnym tempie :). Zapraszam po przepis :)
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 214
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2674
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 235
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 240
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 214
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2674
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 235
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 240
Składniki
Masło ser oraz mąkę wkładamy do miski i wyrabiamy z tych składników elastyczne ciasto.Jabłko myjemy i kroimy w kawałki. .Ciasto owijamy w folię i wkładamy na 1 godzinę do lodówki.Po upływie tego czasu ciasto wyjmujemy z lodówki i wykładamy na stolnicę i wałkujemy :). Potem wykrawamy szklanką kółka Na każdym kółku kładziemy po kawałku jabłka i ciasto zwijamy w rulonik.Zlepiamy brzegi. Ciasteczka wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180C i pieczemy ok.35 min.Gdy ciasteczka przestygną posypujemy cukrem pudrem. SMACZNEGO!!!!!