Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe delicje niczym nie odstające od tych ze sklepu.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15163
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15163
Składniki
Galaretkę o dowolnym smaku rozpuszczamy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Wylewamy ją na płaskie talerze i wstawiamy do lodówki, aby zastygłą.
Biszkopty rozkładamy na blacie (płaską stroną ciastka do góry). Kieliszkiem wycinamy z galaretki kółka i układamy je na biszkoptach.
Polewę rozgrzewamy w ciepłej wodzie i polewamy nią wszystkie ciastka. Całość wstawiamy do lodówki na około 30 minut.