Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe delicje niczym nie odstające od tych ze sklepu.
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 2681
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 195
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13347
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2634
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 2681
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 195
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13347
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2634
Składniki
Galaretkę o dowolnym smaku rozpuszczamy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Wylewamy ją na płaskie talerze i wstawiamy do lodówki, aby zastygłą.
Biszkopty rozkładamy na blacie (płaską stroną ciastka do góry). Kieliszkiem wycinamy z galaretki kółka i układamy je na biszkoptach.
Polewę rozgrzewamy w ciepłej wodzie i polewamy nią wszystkie ciastka. Całość wstawiamy do lodówki na około 30 minut.