Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasteczka do kawy.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 340
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 191
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 405
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1603
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 340
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 191
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 405
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1603
Składniki
Jabłka obieramy, usuwamy gniazda nasienne i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Jajko wybijamy do naczynia i roztrzepujemy widelcem. Dodajemy jabłka. Mieszamy. Następnie dodajemy płatki, miód, olej oraz cynamon. Dokładnie mieszamy, aby wszystkie składniki się ze sobą połączyły. Masę odstawiamy na 20 minut.
Z masy formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, lekko spłaszczamy. Ciasteczka pieczemy około 20 minut w temperaturze 180 stopni.