Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne ciasteczka z czekoladą, płatkami owsianymi, siemieniem lnianym i wiórkami kokosowymi. Polecam.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5359
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 828
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 941
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 155
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5359
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 828
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 941
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 155
Składniki
Do masła dodajemy mąkę, proszek do pieczenia, cukier i jajka. Zagniatamy ciasto. Czekolady kroimy w kosteczkę. Do ciasta dodajemy czekolady, płatki owsiane,siemienie lniane i wiórka kokosowe. Zagniatamy dokładnie ciasto.
Na blaszkę piekarnikową wykładamy papier do pieczenia. Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Układamy na blaszce, lekko spłaszczamy. Pieczemy 15-20 minut w 180 stopniach do zrumienienia. Smacznego ;)