Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne ciasteczka z czekoladą, płatkami owsianymi, siemieniem lnianym i wiórkami kokosowymi. Polecam.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1276
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8765
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3146
Polecam.
Odsłon: 1951
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1276
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8765
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3146
Polecam.
Odsłon: 1951
Składniki
Do masła dodajemy mąkę, proszek do pieczenia, cukier i jajka. Zagniatamy ciasto. Czekolady kroimy w kosteczkę. Do ciasta dodajemy czekolady, płatki owsiane,siemienie lniane i wiórka kokosowe. Zagniatamy dokładnie ciasto.
Na blaszkę piekarnikową wykładamy papier do pieczenia. Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Układamy na blaszce, lekko spłaszczamy. Pieczemy 15-20 minut w 180 stopniach do zrumienienia. Smacznego ;)