Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie i smaczne ciasto ucierane. Biała czekolada i porzeczki to zawsze dobre połączenie.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 337
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 337
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Składniki
Torownica 22 cm, spód wyłożony papierem do pieczenia. W kąpieli wodnej rozpuścić czekoladę z masłem, przestudzić. Jajka ubić z cukrem, wymieszać z masą czekoladową i mąką z proszkiem. Ciasto przelać do tortownicy. Posypać porzeczkami. Piec w 175 C ok. 50 minut.