Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna delicja,rozpływa się w ustach.Serdecznie polecam:)
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8418
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 130
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6952
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8418
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 130
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6952
Składniki
Przygotować foremkę najlepiej wąską,wyścielić folią aluminiową. Wcześniej ugotować budynie w mniejszej ilości mleka,wystudzić. Śmietankę ubić na sztywno ,dodać śmietan-fixy.Do śmietanki stopniowo dodawać zimny budyń i miksować na wolnych obrotach. Herbatniki zamaczać w rumie położyć warstwę kremu i układać pionowo we foremce dociskając każdy herbatnik do siebie , do wyczerpania produktów. Posypać po wierzchu kokosem i dać do lodówki na kilka godz.
Smacznego życzę!