Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu ciasto cynamonowe, które idealnie pasuje do kawy.
Wiem, że tradycyjnie większość z Was już upiekła pierniczki. Dziś mam propozy...
Odsłon: 408
Smaczna i szybka sałatka z pomidorami , czerwoną cebulą i serkiem wiejskim ,...
Odsłon: 87
Dzisiaj zapraszam na szybką, smaczną, efektowną i zdrową przekąskę, która ide...
Odsłon: 240
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 183
Smaczna i szybka sałatka z pomidorami , czerwoną cebulą i serkiem wiejskim ,...
Odsłon: 87
Dzisiaj zapraszam na szybką, smaczną, efektowną i zdrową przekąskę, która ide...
Odsłon: 240
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 183
Składniki
Masło wrzucić do miski, spienić mikserem. Dodać szklankę cukru, utrzeć. Wybić jajko, zmiksować.
Mąkę przesiać do miski z sodą, proszkiem do pieczenia i łyżeczką cynamonu. Wlać mleko i dokładnie zmiksować. Przełożyć do niewielkiej foremki (o wymiarach 11 cm x 25 cm, wysmarowanej masłem i wysypanej mąką). Posypać cukrem wymieszanym z łyżeczką cynamonu.
Włożyć na 30-40 minut do piekarnika nagrzanego do 180 st. C. Podawać do kawy.
Przepisy Desery
Desery
Biszkopt japoński
Desery
Bułki drozdzowe z rabarbarem.
Desery
Najprostsze cake pops
Desery
Śmietanowiec z truskawkami
Biszkopt japoński
Ciasto Kasutera znane także jako Castella, to japoński biszkopt miodowy, niez...
Odsłon: 47828
Bułki drozdzowe z rabarbarem.
Nareszcie wyczekany przez cały rok rabarbar pojawia się w sklepach i na dział...
Odsłon: 390