Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto a w zasadzie batoniki z czekoladą, które robi się łatwo i szybko.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 351
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 155
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 351
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 155
Składniki
Tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia. Wsypać pokruszone ciastka, zalać je masłem. Posypać na niepołamaną czekoladę i posypać wiórkami kokosowymi. Następnie orzechami i zalać mlekiem z puszki. Piec aż ciasto będzie rumiane.