Do góry

Desery Przepis na:

Ciasto czekoladowe ( baton)

Ciasto czekoladowe ( baton)

Autor:

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 36

Dodano:

Odsłon: 564

Ciasto a w zasadzie batoniki z czekoladą, które robi się łatwo i szybko.

Składniki

  • herbatniki 10-14 dkg
  • masło roztopione 10 dkg
  • czkolada mleczna 25 dkg
  • wiórki kokosowe 7-10 dkg
  • orzechy ziemne 14 dkg
  • puszka mleka słodzonego
5-6 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia. Wsypać pokruszone ciastka, zalać je masłem. Posypać na niepołamaną czekoladę i posypać wiórkami kokosowymi. Następnie orzechami i zalać mlekiem z puszki. Piec aż ciasto będzie rumiane.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń