Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na gruszki w pełni czas więc na ciasto gruszkowe.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10678
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9110
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10678
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9110
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Składniki
1. Nastawiam piekarnik na termoobieg (170 st.C). 2. Do misy robota wybijam całe jajka 3. Wsypuję małymi porcjami cukier. 4. Wsypuje mąkę wymieszaną z proszkiem. 5. Dodaję olej.
6. Masę wylewam do formy. 7. Na wierzch kładę obrane i pokrojone w cząstki gruszki.
8. Piekę 50 minut. Po upieczeniu wyjmuje z piekarnika. Polewam polewą czekoladową.