Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, proste, smaczne ciasto jogurtowe
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1375
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1375
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Składniki
Mąkę z jogurtem, olejem, jajkami, proszkiem do pieczenia, cukrem mieszamy krótko - tylko do połączenia składników
wylewamy masę do formy wyłożonej papierem do pieczenia
na wierzchu układamy małe plasterki brzoskwiń
ciasto wkładamy do piekarnika rozgrzanego do 180'' C i pieczemy ok 50 minut
SMACZNEGO