Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam Wam kochani na niedzielny dodatek po obiedzie. Ciasto lekkie i aromatyczne ,szybko zniknie z talerza:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 747
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2077
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4063
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4064
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 747
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2077
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4063
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4064
Składniki
Margarynę utrzeć z jajkami i cukrem. Dodać mąkę ,cukry i znów utrzeć. Dodać mleko tyle, by ciasto miało konsystencję śmietany. Dodać resztę składników,na koniec dać skórkę pomarańczową ,oraz pokrojone w talarki banany,wymieszać już łyżką. Na blaszkę 25/25 cm wyłożoną papierem do pieczenia wyłożyć ciasto,wyrównać ,dać do nagrzanego piekarnika do 180st. Piec około 1 godz.do suchego patyczka,po upieczeniu można polac polewą lub posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!