Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się robi a jeszcze szybciej znika z talerza.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1545
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231952
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5053
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1545
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231952
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5053
Składniki
Herbatniki pokrusz.Margarynę rozpuść.Masę makową wymieszaj z rodzynkami i startymi na tarce gruszkami.
Foremkę wysmaruj margaryną.Wsyp połowę herbatników,polać margaryną,nałożyć masę makową.Postępować tak do wyczerpania składników.Ostatnia warstwa powinny stanowić herbatniki polane margaryną. Piec 35 minut w temp.200 stopni. Ostudzić.
Czekoladę rozpuść na parze z kremówką.Przestudż,połącz z alkoholem. Polej nią chłodne ciasto.