Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 324
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104591
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 354
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9103
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 324
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104591
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 354
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9103
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym,następnie dodajemy po jednym jajku dalej ucierając,potem dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia oraz miętą(wysypać z torebek).
Jabłka ścieramy,czekoladę kruszymy na maleńkie kawałeczki,dodajemy do ciasta po czym dobrze ucieramy żeby wszystko się połączyło.Wylewamy na blaszkę (średniej wielkości),pieczemy około 60 minut w temp. 160-180 stopni.Po upieczeniu ciasto zostawiamy na 10 minut w piekarniku.Gdy całkowicie wystygnie polewamy białą polewą lub posypujemy cukrem pudrem.Smacznego :)