Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo szybkie w przygotowaniu i bardzo szybko znika z talerzyków:)))
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4678
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12662
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5713
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7165
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4678
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12662
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5713
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7165
Składniki
jajka ubić z cukrem na biała masę
do ubitych jajek dodac tłuszcz
dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia
wszystko dokładnie wymieszać,
wylas ciasto na blache wysmarowaną tłuszczem i posypaną bułką tarta.
na ciescie ułożyć owoce i piec w rozgrzanym piekarniu przez około 40 minut w temperaturze 180 stopni
po upieczeniu posypać cukrem pudrem.
SMACZNEGO