Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na ciasto twarogowe z jabłkami i musli.
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1417
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 39
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1089
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 452
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1417
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 39
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1089
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 452
Składniki
Jajka ubić z cukrem i cukrem wanilinowym. W osobnej misce rozetrzeć biały ser z jogurtem naturalnym i mlekiem. Do roztartego białego sera dodać ubite jajka z cukrem. Następnie proszek do pieczenia mieszamy z mąką. Mąkę przesypujemy do mokrych składników. Jabłka umyć, osuszyć. Pokroić w ćwiartki, wydrążyć gniazda nasienne i obrać ze skórki. Ćwiartki delikatnie ponacinać. Formę o wymiarach ok 24X24 cm wysmarować masłem i oprószyć mąką. Na tak przygotowaną formę wyłożyć połowę ciasta, posypać musli i przykryć pozostałym ciastem. Jabłka powciskać w ciasto. Piec w temperaturze 180 stopni przez 40 minut.