Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne ciasto do kawy z niewielu składników z jesiennymi darami czyli jabłkami i orzechami.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24793
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 80
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24793
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 80
Składniki
Jajka miksujemy z cukrem. Dodajemy przesianą mąkę z sodą oraz olej i dokładnie miksujemy. Na koniec dodajemy obrane i pokrojone w nieduża kostkę jabłka i posiekane orzechy. Ciasto przelewamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia o wymiarach 20 x 35 cm i pieczemy ok. 40 minut w 200 stopniach. Ostudzone ciasto posypujemy cukrem pudrem. Smacznego :)